Веб дизајн и развој пакети
ОСНОВЕН
590 ден
цена за месечен пакет
Еднојазична верзија
Професионален дизајн
Бесплатен домен за првата година
Бесплатен хостинг
Хостинг простор основен
Неограничен сообраќај
Неограничен број на e-mail адреси
SEO оптимизација
Бесплатна подршка за уредување на веб сајтот за првата година
Интеграција со социјални мрежи (Facebook,Twitter,..)
Google maps мапа со локација
6.280 ден
цена за плаќање одеднаш за цела година
*Цените се со вклучен ддв
ПРЕМИУМ
990 ден
цена за месечен пакет
Неограничен број на страници
Двојазична верзија
Професионален дизајн
Бесплатен домен за првата година
Бесплатен хостинг
Хостинг простор премиум
Неограничен сообраќај
Неограничен број на e-mail адреси
SEO оптимизација
Оптимизација за мобилни/таблети
Бесплатна подршка за уредување на веб сајтот за првата година
Интеграција со социјални мрежи (Facebook,Twitter,..)
Google maps мапа со локација
10.380 ден
цена за плаќање одеднаш за цела година
*Цените се со вклучен ддв
БИЗНИС
1.990 ден
цена за месечен пакет
Неограничен број на страници
Повеќе јазична верзија
Уникатен дизајн
Бесплатен домен за првата година
Бесплатен хостинг
Хостинг простор бизнис
Неограничен сообраќај
Неограничен број на e-mail адреси
SEO оптимизација
Оптимизација за мобилни/таблети
Бесплатна подршка за уредување на веб сајтот за првата година
Content management системи(CMS)
Интеграција со социјални мрежи (Facebook,Twitter,..)
Google аналитика
Google maps мапа со локација
20.880 ден
цена за плаќање одеднаш за цела година
*Цените се со вклучен ддв
ПО ЖЕЛБА
По договор
Веб страни креирани според вашите потреби
Уникатен дизајн
Бесплатен домен за првата година
Хостинг по договор
SEO оптимизација
Бесплатна подршка за уредување на веб сајтот за првата година
Интеграција со социјални мрежи (Facebook,Twitter,..)
Google maps мапа со локација
10 - 20% попуст
КОРИСТЕНИ ТЕХНОЛОГИИ